medlem af DTF
 
Klik her for at oprette en profil

  Brugernavn
 
  Password
       Glemt login info?  

Fyns Tennis Union indgår samarbejde med fysisk træner – Kim Lindharth

Fyns Tennis Union har med start d. 12/5 – 2016 indgået samarbejde med Kim Lindharth som ekstern fysisk træner til unionens Junior Elite- og talenttræning.

Kim Lindharth er nyuddannet Cand. scient. i Idræt og sundhed fra Syddansk Universitet og har sideløbende uddannet sig som først styrketræningsinstruktør og senere som personlig træner fra Fitness Institute (www.fitness-institute.dk).

Han har netop startet eget firma som selvstændig personlig træner med base i Odense og har desuden det seneste år arbejdet som fysisk træner i Næsby Boldklub for klubbens U17- og U19- hold samt personlig træner de seneste to år.

Kim har derudover også kompetencer inden for talentudvikling, da hans netop afsluttede speciale omhandler netop dette.

FTU får med tilknytningen af Kim således kompetencer, der favner bredere end den fysiske træning alene – om end dette er det absolutte omdrejningspunkt for samarbejdet. Samarbejdet sikrer således, at unionens unge, talentfulde tennisspillere får fysisk træning af høj kvalitet. Formålet er både at højne spillernes fysiske formåen og mindske skadesrisikoen her og nu, men i lige så høj grad at ”opdrage” dem i hensigtsmæssig fysisk træning og hvorfor det er vigtigt i sin udvikling som tennisspiller.

Kim vil primært være tilknyttet FTU’s Junior Elite- og talenttræning hver torsdag fra kl. 16.00-19.00 for udendørssæsonen.

Til de interesserede kan I læse mere om Kim via nedenstående links og ønskes der mere specifik fysisk træning/personlig træning én-til-én kan I kontakte ham på kontakt@kimlindharth.dk

Hjemmeside: www.kimlindharth.dk

Facebook: https://www.facebook.com/kimlindharth.dk

Instagram: https://www.instagram.com/kimlindharth/

For øvrige spørgsmål kan I kontakte Henrik Kjærulff på mail kjaerulff4@hotmail.com eller tlf. 30525337

Denne side er drevet af Klubmodul.dk