Klubranglister
 
Det er kun klubber, med hold i Veteran fyns-serierne, der skal indsende klubranglister.
 
Dog skal alle fynske klubber indsende en klubrangliste til Dansk Tennisforbund, hvis de har hold i Divisions- og Ligastrukturen.
 
Klubranglister Juniorer.

FTU udarbejder forud for sæsonen en rangliste for drenge og piger, der i særlige tilfælde kan ændres af DTF.

Alle spillere – uanset årgang – skal rangeres indbyrdes på denne rangliste. Ranglisten skal indsendes på de af DTF udarbejdede ranglisteskemaer inden en nærmere fastsat dato og indeholde navn og licensnummer på minimum 6 spillere pr. deltagende hold.

Den indsendte rangliste er gældende for hele sæsonen.

Alle spillere, der ønskes anvendt i turneringen, skal figurere på den nævnte rangliste og dermed have løst licens inden fremsendelse af ranglisten.

I tilfælde af mangel på spillere undervejs i turneringen kan en klub tilføje ekstra spillere til klubbens rangliste hvis følgende 2 betingelser er opfyldt:

·         Der kan kun tilføjes spillere, der reelt styrkemæssigt er svagere end de allerede på ranglisten opførte spillere i samme aldersgruppe.

·         Som konsekvens heraf skal ekstra spillere altid placeres nederste spiller i en pågældende aldersgruppe på klubbens rangliste.

 Licens for sådanne spillere skal være løst før pågældende spiller benyttes og DTF skal sammen med licensansøgningen have meddelelse om sådanne tilføjelser til ranglisten. Licensansøgning skal være DTF i hænde, før en spiller kan siges at have løst licens.

Klubranglister Seniorer.

1. Hver klub udarbejder forud for sæsonen en klubrangliste for hhv. damer og herrer. Klubranglisten kan i særlige tilfælde ændres af DTF Turnering. Klubranglisten skal indtastes i DTF Tournament Software inden en nærmere fastsat dato og indeholde navn og licens-/profilnummer på minimum seks (6) spillere pr. deltagende hold. Den indsendte klubrangliste er gældende for hele sæsonen.

2. For at deltage på et hold i Elitedivisionen, 1. division eller Liga 1 skal spilleren have løst licens for klubben, og have oprettet en brugerprofil i Tournament Software.

3. For at deltage på et hold i de øvrige rækker skal spilleren have oprettet en brugerprofil i DTF Tournament Software, som er tilknyttet klubben.

4. Enhver spiller, der er medlem af og har oprettet en brugerprofil i DTF Tournament Software for klubben, kan sættes på klubranglisten og dermed deltage på holdet. Dog ikke spillere, der ved turneringens start aldersmæssigt er u12 spiller eller yngre. For at deltage i DTF Seniorholdturneringen udendørs 2019 skal spillerne være født i 2006 eller tidligere .

5. Alle spillere, der ønskes anvendt i turneringen, skal figurere på klubranglisten (§ 13.1) og dermed have løst licens/oprettet brugerprofil inden fremsendelse af klubranglisten. Bemærk - ranglisten kan ikke ændres i løbet af sæsonen. Så der kan ikke løbende tilføjes spillere, der styrkemæssigt er stærkere end den laveste rangerede spiller på ranglisten.

6. I tilfælde af mangel på spillere undervejs i turneringen kan en klub tilføje ekstra spillere til klubbens rangliste, hvis følgende to betingelser er opfyldt:

· Der kan kun tilføjes spillere, der reelt styrkemæssigt er svagere end de allerede på klubranglisten opførte spillere. DTF forbeholder sig ret til på baggrund af spillerens resultater m.m. at vurdere om det styrkemæssige forhold er opfyldt.

· Som konsekvens heraf skal ekstra spillere altid placeres nederst på klubbens rangliste.

Spilleren skal desuden inden kampen have oprettet en brugerprofil i DTF Tournament Software. En evt. påkrævet licens for sådan spiller skal være løst, før den pågældende spiller benyttes. Licensansøgning foretages i DTF tournamentsoftware. DTF skal desuden inden holdkampen have modtaget en meddelelse om, at spilleren ønskes tilføjet nederst på ranglisten.

 
 
 
Hold i dag

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle

Instagram