Team Fyn holdene
  

Deltagelseskriterier – Team Fyn Hold

Udtagelseskriterier: 
Attitude, potentiale, modenhed, vilje til samarbejde, resultater, tekniske færdigheder, fysisk status, træningssetup i spillerens klub og deltagelse i fælles FTU træningssamlinger. 
Udtagelsen sker på baggrund af en helhedsvurdering af de ovenstående parametre.

Udtagelseskamp:

Hvis de tre nedenstående parametre gør sig gældende, så har det ansvarlige trænerteam mulighed for at sætte en udfordringskamp op om en ranglisteplacering.

1) Intet klart objektivt udfald mellem spillerne i forhold til det ansvarlige trænerteams helhedsvurdering.

2) Der foreligger ikke nogen indbyrdes kampe, på de pågældende baneforhold, inden for det seneste tennisår.

3) Det ansvarlige trænerteam har ikke mulighed for at se spillerne ved fællestræning i den nærmeste fremtid.

 

Alle spillere bliver udtaget af det ansvarlige trænerteam!

 

·         Trænerne kan til en hver kamp udtage en lavere rangeret spiller frem for en højere, hvis den lavere rangerede har vist gode takter i forhold til udtagelseskriterierne, og den højere har vist en dårligere form. Altså, der kan afviges fra ranglisten, og alle fire pladser er i spil fra kamp til kamp.

·         Ved tæt lighed om  4., 5., 6.... n., placeringerne, er der naturligvis også mulighed for delepladser eller at afprøve forskellige spillere. Eksempelvis kan der være flere end fire spillere på holdet til en kamp, og der kan jvf. ovenstående roteres fra kamp til kamp.

Prioritering af Team Fyn holdkampe

Der er tradition for at Team Fyn holdene prioriteres højt, hvilket også gør sig gældende i de klubber, som vi dyster mod i juniordivisionerne. Flere af holdene har i år potentialle til at spille med om pladserne i medaljeslutspillet, og ved disse hold er det derfor også målsætningen.

Vi opfordrer derfor alle spillere, der har mulighed for udtagelse til en holdkamp, at denne vægtes højere end evt. individuelle turneringer. Deltagelse på et Team Fyn hold giver endvidere med det nye rangliste-format mulighed for at tjene gode ekstra points, udover de max. 10 noterede individuelle turneringer.

 

Vigtigt: Spillere der er udtaget til en holdkamp får dette at vide senest en uge før kampdatoen!

 
Tilbagemeldinger mht. spilledatoer og kørsel
Alle spillere i bruttotruppen melder ind til holdkaptajnen, hvilke datoer de har mulighed for at deltage,
og hvorvidt der er mulighed for at køre til udebanekampe.
 
En rigtig god sommersæson for fynsk tennis 
Med vores allesammens nye fælles tennissetup, har vi et håb om at fynsk tennis kan hæve niveauet og kæmpe med om at komme med i medaljeslutspillet i flest mulige rækker, både i år og mange år fremover.
Vi ser i hvert fald rigtig meget frem til at følge alle Team Fyn holdenes præstationer mod de øvrige danske juniordivisionshold. 
 
 
Hold i dag

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle

Instagram